La III Jornada d'Innovació exposa cinc experiències innovadores amb segell anoienc

El Centre d’Innovació Anoia va acollir dimarts al matí la tercera edició de la Jornada d’Innovació dedicada enguany ...

Un total de 68 cellers amb més de 500 referències participaran a la 37ª Mostra de Vins i Caves de Catalunya

La Mostra es celebrarà del 27 al 29 d'octubre al passeig Lluís Companys de Barcelona Enguany Barcelona comptarà amb ...

Estudiosos de la pedra seca es troben a les valls del Montcau, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Més d’un centenar d’estudiosos del patrimoni de la pedra seca es trobaran des de divendres 20 fins diumenge 22 d’octubre, en ...

Èxit de participació al Fòrum d'Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat que ha començat avui a la Garrotxa

La trobada, que se celebra avui i demà a la Vall d’en Bas, compta amb l’assistència de prop de 200 professionals vinculats ...

La Llacuna s'omple de gent per la 10a Mostra d'embotits i vins d'altura

Diumenge, la plaça Major de la Llacuna va ser l’escenari de la Mostra d’embotits i vins d’altura que enguany va arribar a la 10a. ...

Exceltur calcula que Espanya pot perdre un punt del PIB turístic per la situació a Catalunya

Després d'un estiu excel·lent, les perspectives turístiques per a Catalunya empitjoren principalment pel "desafiament sobiranista". Així de contundent ...

PIMEC lamenta la decisió judicial d’ahir, que dificulta el diàleg

La patronal adverteix que l’actual clima de tensió i inestabilitat política podria perjudicar l’economia i demana tranquil•litat i serenor al teixit ...

Signat el preacord del Conveni d’Hostaleria de Catalunya, que millora les condicions de treball al sector, frena les externalitzacions i recull increments salarials per sobre de la mitjana

Finalment, la UGT de Catalunya i la Confederació Empresarial d’Hostaleria, Restauració i Apartament Turístics de Catalunya han signat el preacord ...

Bages Turisme presenta el nou web de promoció turística

El portal www.bagesturisme.cat compta amb un disseny atractiu, modern, visual i interactiu amb l’objectiu que els usuaris i usuàries ...

Una delegació europea visita Catalunya per agafar exemples de bones pràctiques contra el malbaratament alimentari

  ·       Els dies 17, 18 i 19 d’octubre, els socis integrants del projecte ECOWASTE 4 FOOD visiten ...

Bons resultats al setembre en l’ocupació de l’entorn de Barcelona, sense efectes dels atemptats del 17 d’agost

El Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona ha donar a conèixer els resultats de l’ocupació als allotjaments turístics ...

Calendari de les festes laborals del 2018

Us informem de la publicació del calendari de festes laborals de les Comunitats Autònomes, Ceuta i Melilla per a l'any 2018. S'ha ...

Els celíacs es fan escoltar a Vilanova del Camí

Demanen més visibilitat i formació per a restauradors i comerciants Diversos afectats per la celiaquia i familiars s'han reunit ...

Subvenció a la transformació digital. Dijous 18 d'octubre finalitza el plaç de solicitud

El 25 de juliol la Generalitat de Catalunya va fer públiques les bases de les noves subvencions a la transformació digital dels comerços, ...

El GHITA col.labora amb DevoluIVA

Els tiquets de caixa que lliures als teus clients no els permeten deduir l'IVA, ja que és imprescindible posseir una factura de la ...

La Llacuna celebra aquest cap de setmana la 10a Mostra d'Embotits i Vins d'Altura

La Llacuna acollirà aquest cap de setmana la desena edició de la Mostra d’Embotits i Vins d’Altura, una fira que reuneix productors ...

El Consorci de l'Alta Anoia organitza la fira del cavall i complements Strata

El Consorci per a la promoció de l'Alta Anoia, amb el suport de Diputació de Barcelona i les hípiques del territori, organitza ...

El turisme rural guanya terreny a les comarques de Barcelona i creix un 41% a l'Alt Penedès

  Els establiments de turisme rural de les comarques de Barcelona (no s’inclou en l’anàlisi la ciutat de Barcelona ni la ...

La Mostra d'Igualada del 2018 rep propostes de 572 companyies

L'edició del 2018 de la Mostra d'Igualada manté viu l'interès de les companyies per ser-hi presents. En les darreres ...

La Vinyalada 2017

El proper 19 d'octubre tindrà lloc al Restaurant Sesoliveres d'Igualada, La Vinyalada 2017. Enguany, comptarà amb el MENÚ que elaboraran els confrares: PRIMER: ...

La Unió Empresarial de l'Anoia demana diàleg i consens entre els governs

La Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), com a associació apolítica, sense afany de lucre i de caràcter multisectorial que ...

Consulta totes les activitats de les Jornades Europees del Patrimoni a l'Anoia

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L’edició 2017 a Catalunya ...

La Guàrdia Civil marxa de l'Hotel Bruc davant la pressió popular

Més d’una vintena d’agents de la Guàrdia Civil han abandonat aquest dimarts al migdia l’Hotel Bruc, on s’hi allotjaven des de feia dies. Diferents ...

Igualada tindrà una aplicació amb audioguies turístiques de la ciutat

La Igualada turística es podrà seguir a través del mòbil. Alguns dels principals monuments i atractius turístics ...

El Rec.016 arriba al novembre amb l'estrena de noves marques de prestigi

El barri del Rec d’Igualada tornarà a transformar-se del 8 a l’11 de novembre. Les antigues adoberies seran ocupades per grans marques ...

La fira gastronòmica Pieradegusta s'estrena amb bona nota

El passat dissabte es va celebrar el primer festival Pieradegusta. Es tracta d’una proposta lúdica i gastronòmica que va voler reunir ...

Piera fa lluir els seus productes de proximitat i gastronomia

El nucli antic de Piera es va transformar, ahir, per oferir una mostra de productes gastronòmics de la localitat anoienca i del talent ...

Dissabte arriba la 6a Fira de la Cervesa Artesana de l'Espelt

L’Espelt torna a acollir, aquest dissabte 23 de setembre la Fira de la Cervesa Artesana, que enguany celebra la seva 6a. edició. De les 11 del matí ...

Òdena s'omple de cargols per celebrar una nova edició de la Fira de la Vinyala

Òdena ha gaudit aquest cap de setmana de la Fira de la Vinyala. Una quarantena d’expositors entre restauradors, firaires i talleristes han ...

La Confraria de la Vinyala acomiada la temporada amb La Nit de Cuiners

La Confraria la Vinyala va celebrar, el passat 13 de juliol, la Nit de Cuiners a l’esplanada dels restaurant Samutà, la festa que acomiada ...

La FIHR i els Gremis que hi pertanyen, iniciaran una col.laboració amb DevoluIVA

    Els tiquets de caixa que lliures als teus clients no els permeten deduir l'IVA, ja que és imprescindible posseir una factura ...

Trobada del Consorci de l'Alta Anoia per dinamitzar el sector agroalimentari

Mireia Duran, presidenta del Consorci per a la Promoció de l’Alta Anoia s’ha reunit amb Ramon Lluís Lletjos, director dels Serveis ...

Comença la redacció de les Vies Blaves, que faran transitables les lleres dels rius Llobregat, Anoia i Cardener

Generalitat i Diputació ja treballen en la definició del traçat al costat del riu per fer a peu, a cavall o en bici El projecte ...

El Gremi d'Hostaleria i Turisme de l'Anoia tindrà seu al Centre d'Innovació

L’alcaldessa de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, i Pere Santos, President del Gremi d’Hostaleria ...

Autònoms PIMEC espera que la Llei posi fi a la històrica situació de discriminació que ha patit el col•lectiu d'autònoms

Autònoms PIMEC reclama el seu reconeixement i representativitat dintre dels òrgans corresponents en el marc de l’Estat com el Consell ...