La Mobile Week Igualada tanca amb èxit de participació

La Mobile Week Igualada ha posat punt final amb un balanç molt positiu de participació. Han estat tres dies intensos d'activitats gratuïtes adreçades a col•lectius diversos, des de nens i nenes i joves a persones grans passant per empreses, autònoms o comerços. Concretament, s'han ofert vuit xerrades i dos tallers sobre innovació tecnològica amb l'objectiu d'acostar la tecnologia a la ciutadania i fomentar-ne el coneixement i la pràctica.

Una de les claus de la bona participació d'aquest any ha estat la de traslladar algunes de les activitats al mateix espai on es trobava el públic d'interès. Així s'han dut a terme activitats a les escoles però també als centres cívics i clústers empresarials. A més, les xerrades també es podien seguir en streaming i han quedat enregistrades al canal de YouTube de Ignova per poder recuperar-les en qualsevol moment.

El regidor de sostenibilitat i mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada, Miquel Vives, es mostra satisfet amb l'assistència a tots els actes així com el nivell qualitatiu de les xerrades i tallers que han estat molt ben valorats per tots els assistents.

Aquesta ha estat la quarta vegada que la ciutat acull aquest esdeveniment. La Mobile Week Catalunya és una iniciativa de Mobile World Capital impulsada conjuntament amb el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, i compta amb el suport de CaixaBank i Damm. El programa de les activitats que s'ha fet a Igualada ha estat organitzat per l'Ajuntament i TICAnoia.