Arrenca el primer “Festival de Paisatges Barcelona"

Aquest dissabte es posa en marxa la primera edició del "Festival de Paisatges Barcelona", una proposta d’activitats per a tots els públics a les comarques de l’Anoia, Bages, Moianès i Osona, organitzat per la Diputació de Barcelona. La cita tindrà lloc tots els caps de setmana del 17 de setembre al 9 d’octubre i oferirà activitats guiades per empreses locals que permetran descobrir els paisatges de tardor de les comarques que integren la marca turística Paisatges Barcelona.

L’oferta que va des de recorreguts a peu, en bicicleta elèctrica o de muntanya, activitats com el ioga o amb cavalls, tastos de productes locals i de vins, etc. Activitats, pensades per a tots els públics, que permetran descobrir un entorn natural i cultural molt a prop de casa.

El festival, organitzat per la Diputació de Barcelona i els consells comarcals de l’Anoia, Bages, Moianès i Osona, compta amb la participació de setze empreses turístiques d’aquestes comarques.

Podeu trobar tota la informació de les activitats i reserves al blog de “Barcelona és molt més” de la Diputació de Barcelona: https://blog.barcelonaesmoltmes.cat/

Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 8 “Treball digne i creixement econòmic” i número 11 “Ciutats i comunitats sostenibles”. Els 17 ODS van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l’agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests ODS.