El Bruc tornarà a gaudir de la Fira de Nadal solidària amb parades de productes i artesania local

El proper diumenge 19 de desembre, la plaça del Pati de Can Casas serà l’epicentre de la Fira de Nadal. Aquesta edició de la Fira compta amb la presència de 16 artesans i productors del Bruc i de la comarca. A partir de les 12 del migdia es podrà gaudir de música i ball amb la Sing Swing Company i col·laborar amb el Vermut Solidari de La Marató de TV3. A partir de les 16:30h, els infants podran gaudir de l’espectacle infantil “El meu amic Brutus” de la companyia del Príncep Totilau i de la tradicional Festa del Tió, així com dels jocs i activitats infantils organitzats per les entitats del poble que es faran a la plaça.

Joies, bijuteria, joguines de fusta, decoracions i centres nadalencs, ceràmica, samarretes, cistelles, oli d’oliva del peudemont de Montserrat... són algunes de les compres de proximitat que podreu fer el diumenge al Bruc.

Durant tota la jornada es podrà visitar l’exposició del pessebre de l’artista local Pepe Moreno, a la Sala d’Actes de Can Casas.

Una nova campanya de Bruquetíssim, el nostre lot de productes locals

Durant tota la jornada, podreu passar a recollir el vostre Bruquetíssim, un lot de productes locals del Bruc que conté dues ampolles d’oli verge extra de varietat vera, vi, embotits artesanals i els tradicionals carquinyolis de la Pastisseria El Timbaler, a on també pots afegir un extracte de pròpolis de flora montserratina. Amb la compra de lots Bruquetíssims entrareu en el sorteig d'un sopar a un restaurant del Bruc. 

(El carrer Montserrat estarà tallat a l'alçada del pas elevat de la plaça del Pati de Can Casas des de les 9 fins a les 8 de la tarda.)