Òdena celebra una participada Festa Major

Agafa el relleu les festes del Roser de l’Espelt que se celebren aquest cap de setmana

Òdena va celebrar, de divendres 28 d’abril a dilluns 1 de maig la seva Festa Major.  El programa va incloure actes per a tots els públics i edats, tradicionals, populars, lúdics, socials i esportius.

Com és tradicional el tret de sortida de la Festa Major d’Òdena el va donar el toc de campanes que el va seguir 4 dies plens d’actuacions musicals, partits de futbol, espectacles infantils, concerts, pubillatge, cercavila, sortida en bicicleta, entre molts altres, i com no el tradicional ball de crespelles.

Aquesta Festa Major va viure el naixement de dos capgrossos gràcies a la l’Associació de Cultura Popular Odenenca i que a partir d’ara formaran part de la imatgeria festiva i popular d’Òdena. També es va tornar a celebrar el 72è Gran Premi Ciclista tan característic del nostre municipi i es va celebrar el 50è concurs de colles sardanistes d’Òdena.

Actes com la Nit Jove i el concert de tribut i homenatge a Mecano van omplir de gom a gom el poliesportiu Mestre Vila Vell.

La Festa Major dona relleu aquest cap de setmana a les Festes del Roser de l’Espelt que se celebrarà de dijous 12 fins diumenge 14 de maig. Podeu consultar el programa al mateix programa d’actes de la Festa Major a odena.cat

L’Ajuntament agraeix a totes les entitats que han organitzat i donat suport dels actes de la Festa Major i a tots els col·laboradors i personal tècnic de l’ajuntament que la fan possible.