Aquest dissabte, 9a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de L'Espelt.

El proper dissabte 25 de setembre tindrà lloc la 9a. edició de la Fira de la Cervesa Artesana de l'Espelt, organitzada per l'associació d’amics de la cervesa artesana La Bromera.

La Fira, que se celebrarà al bell mig del poble de l’Espelt, donarà el tret de sortida a les 11 del matí i acabarà a la 12 de la nit amb música, parades de menjar, artesans i més d’una trentena de cerveses artesanes de més de 10 varietats diferents per gaudir i tastar durant tot el dia.

La Fira de la Cervesa de l’Espelt comptarà amb la presència de 13 cervesers: La Bromera, ls Minairons, Cervesa Artesana Eighth Sun, Birra Artesana 08, Casa Dalmases, La Sitgetana Craftbeer, Espina de Ferro, La Lenta, Rec Brew, Matoll, Segarreta Cervesa Artesanal, Màger Cervesa Artesana i Santa Pau Ale Works.

Aquesta 9a edició compta amb la col·laboració l’Associació Cultural Centre de L'Espelt, Pons Solucions Gràfiques, i-enginy Gestió i serveis d'instal·lacions,  Mapamundi Produccions i l’Ajuntament d'Òdena.

A la pàgina  www.labromera.cat  i a les xarxes: Facebook Twitter i Instagram @labromera podeu consultar tota la informació