Arriba el Zoom Festival més virtual

La 18a edició del Zoom Festival d’Igualada, dedicat als continguts audiovisuals, presenta una destacada programació de produccions dels mitjans locals, del 24 al 29 de novembre.

Enguany el festival adopta el format virtual i oferirà la programació a través del seu web

El festival internacional d’Igualada inaugurarà la seva 18a edició amb una preestrena mundial: el documental "100x100 Tito", produït per Barça Studios.

A més, el certamen comptarà amb una important programació local a la secció oficial on destaquen produccions com: “A fons. Dones entre reixes” de La Xarxa i la cobertura especial que va fer betevé de les mobilitzacions a Barcelona arran de la sentència a la categoria d’informatius; “Ens quedem a casa” de La Xarxa en la categoria d’entreteniment; “Lesbos, una illa que espera” de Badalona Comunicació per a programes culturals i divulgatius; i “La porteria” de betevé per a programes esportius.

Al premi DO Catalunya al millor format de TV català opten: “Territori contemporani” de VOTV; “Feeel” de betevé; “Districte 21” de Canal 21 Ebre;  i “En primera persona” de Badalona Comunicació. El format guanyador l'escollirà el públic amb el seu vot.

Els guanyadors es donaran a conèixer a la gala de lliurament de premis que s'emetrà a les televisions locals aquest dissabte a les 22.30h.

Produccions internacionals

Tot els programes, documentals, sèries i pel·lícules seleccionades que opten als Premis Zoom es poden consultar a la web del festival per on s’oferirà la programació del festival a través de la plataforma Zoom Live.

En total són 45 propostes en les categories de Ficció, Entreteniment, Informatius, Esports i Cultural i Divulgatiu, provinents de països com Alemanya, Països Baixos, Espanya, Itàlia, Andorra, Turquia, Colòmbia, l'Argentina o Perú.

Centrat en la producció televisiva

Organitzat per l'Ateneu Igualadí, el festival, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, va néixer l'any 2003 a Igualada amb l'objectiu de donar visibilitat a la ficció televisiva. L'any 2019 es va reinventar i va ampliar la participació a la Secció Oficial a altres formats i continguts més enllà de la ficció amb documentals, programes culturals, esportius i informatius.