II Experiència Artesana

Apropa’t i gaudeix de l’artesania a l’Anoia a la II edició d’Experiència Artesana. L’esdeveniment pretén generar experiències al voltant de l’artesania a través de la formació i de la difusió
de la cultura artesana.

La proposta s’emmarca dins el projecte Anoia en Transició*, i el seu objectiu principal és apropar la cultura artesana, tant als artesans i artesanes de la comarca, que tenen una relació més professional amb l’artesania, com al públic local, que d’una manera més àmplia, pugui percebre-la des d’una vessant més lúdica o experiencial.
Tal i com es va plantejar a la primera edició, Experiència Artesana segona edició, ha dissenyat un programa format per quatre activitats gratuïtes a realitzar durant el mes de novembre, repartides entre els quatre municipis que formen part del projecte: El Bruc, Copons, La Llacuna i Sant Martí de Tous.

Amb la voluntat d’aprofundir en les relacions entre l’artesania i altres disciplines, (la primera edició va ser amb la cuina), la segona edició ho vol fer amb el disseny d’interiors.

Quin valor aporta l’artesania en el disseny d’interiors? Què transmet la part humana en tots aquells projectes realitzats amb una forta presència artesanal? Com l’interiorisme artesanal aconsegueix crear ambients únics? Quines oportunitats s’obren de col·laboració entre professionals que s’hi dediquen?

Del 18 al 27 de novembre, l’Anoia fomenta la cultura artesana a través de les activitats programades, però també obrint les portes dels tallers dels artesans i artesanes que a través de la iniciativa Tallers Oberts a l’Anoia, oferiran als visitants durant uns dies, una oportunitat única per conèixer el seu treball i adquirir una peça única, exclusiva i sostenible per regalar aquest Nadal.