Òdena emplaça a l'any vinent la reformulada Fira de Sant Sebastià, la Fira de la Baronia d'Òdena, a causa de l'evolució de la pandèmia

La mostra que l’any passat va estrenar temàtica, posant en valor el patrimoni cultural i històric del municipi, queda suspesa

L’Ajuntament d’Òdena, donada l’evolució de la covid-19, ha determinat suspendre les celebracions en el marc de Sant Sebastià, patró d’Òdena, encapçalades per la tot just estrenada l’any passat, la Fira de la Baronia.

Com ja és tradicional, als voltants de Sant Sebastià, el 20 de gener se celebrava la Fira i un conjunt d’activitats tradicionals com: el mercat artesanal, l’esmorzar popular a la brasa, la Cursa Popular d’Òdena, l’Aplec de Sardanes, el Joc de la cucanya, entre altres. L’any passat la Fira va agafar un nou rumb posant en valor part del seu patrimoni cultural i històric amb la primera edició de la Baronia d’Òdena, la fira dels castells i la terra de frontera.

Així, com moltes altres mostres, fires i celebracions, atesa la situació sanitària que vivim, les mesures dictades per frenar els contagis i per responsabilitat, l’Ajuntament d’Òdena ha acordat la suspensió de la Festa de Sant Sebastià.