Comença la 8a edició del Festival d'Orgue de Capellades

El Festival d’Orgue de Capellades es farà els 4 diumenges del 30 d’abril al 21 de maig, a les 6 de la tarda a l’orgue de l’església de Santa Maria de Capellades.

Aquesta 8a. edició del Festival Internacional d’Orgue, en paraules del regidor de Cultura, Àngel Soteras, “continuarà oferint una programació d’alt nivell, amb noms com el Cor Vivaldi, combinacions sorprenents com la d’orgue i tenora, promoció de joves talents de l’ESMUC i la inclusió d’altres disciplines artístiques com la dansa. Serà una edició especial, no només adreçada als espectadors habituals de concerts d’orgue sinó especialment als atrevits a la recerca de noves experiències artístiques”.

En aquesta línia el primer recital, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa,  serà “El fill pròdig”. L’orgue i la dansa, amb un ballet per a baríton, orgue i rapsoda és una sorprenent combinació de l’orgue amb la dansa amb l’organista Vicenç Prunés, la ballarina Andrea Colchón, el baríton Toni Marsol i la rapsoda Montserrat Casas.

El diumenge 7 de maig, amb el títol “Joves talents de l’ESMUC. Concert d’estudiants d’orgue de l’Escola  Superior de Música de Catalunya” podrem escoltar Berenguer Montserrat Robert i Jaime González-Sierra Moreno.

El tercer concert “Diàleg musical entre el Barroc i la Sardana”, serà un concert d’orgue, tenora, flabiol i tamborí. Tindrà lloc el 14 de maig i comptarà amb Jordi Figaró i Voltà a la tenora, flabiol i tamborí i en Josep Maria Escalona i Canyet a l’orgue.

Finalment, el prestigiós Cor Vivaldi protagonitzarà la darrera de les propostes, “Un vespre amb Francis Poulenc”,  un concert de veus blanques acompanyades a l’orgue per Arnau Farré i dirigit per Òscar Boada.

El preu de l'entrada és de 6 euros que es pot comprar a entrapolis.com o bé abans d'entrar, només amb targeta.