Torna la Fira de Nadal al nucli antic de la ciutat i el caga tió

La Fira començarà dimecres 6 de desembre i els dissabtes 9 i 16 es podrà fer cagar el tió

 

Dimecres 6 de desembre torna la tradicional Fira de Nadal en casetes de fusta al centre de la ciutat. Estarà instal·lada als carrers del nucli antic els dies 6, 8, 9 i 16 de desembre matí i tarda, el 7 i el 15 a la tarda i el 10 i el 17 al matí, i oferirà tot tipus d’articles nadalencs com ara decoració, pessebres i figures, tions, plantes i arbres, a més d’artesania i alimentació, entre d’altres. Els visitants hi podran trobar tot el que necessitin per crear un autèntic ambient nadalenc a casa seva, per degustar a les sobretaules o per regalar aquestes festes.

Les casetes de fusta estaran repartides entre la Plaça de l’Ajuntament, el carrer Santa Maria, i la Plaça Pius XXII, i l’horari d’obertura serà de 10h a 13.30h i de 17h a 20.30h. Dijous 7 i divendres 15 l’horari serà només de tarda, i els diumenges 10 i 17 l’horari serà de matí.

A més, els dissabtes, 9 i 16 de desembre, els infants podran fer cagar el tió a partir de les sis de la tarda. Per tal d’evitar cues, s’haurà de recollir un tiquet prèviament. Serà divendres 8 o 15 a la tarda, o bé el mateix dissabte fins a exhaurir tiquets, a la caseta d’informació de Fira d’Igualada, ubicada a la Plaça de l’Ajuntament.

Des de l’Ajuntament s’anima la ciutadania “a passejar per la Fira, a comprar-hi i a gaudir de l’ambient nadalenc que, les casetes i la il·luminació dels carrers, donen al nucli antic durant aquests dies”.

La tradicional Fira de Nadal està organitzada per Fira d’Igualada i l’Ajuntament d’Igualada, amb el suport de la Comissió de festes del Barri de la Font Vella.