La Mancomunitat ofereix una formació gratuïta sobre xarxes socials a comerciants i restauradors

El 6 d’octubre es farà un seminari gratuït perquè els establiments comercials puguin treure el màxim suc possible de les xarxes socials

La Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD) ofereix una nova formació gratuïta a comerciants i restauradors, dins del programa per la digitalització del comerç “Digitalcommerce Conca”, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. La formació “Xarxes socials: funcionalitats i recursos” es farà el dimecres 6 d’octubre, és gratuïta i oberta a tots els responsables de comerços, parades de mercat, restaurants o serveis ubicats als set municipis de la Conca d’Òdena (Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí).

Quines són les principals xarxes socials? Com les poden utilitzar els comerços per donar-se a conèixer i atraure nova clientela? Com poden ajudar les xarxes a millorar la reputació a internet dels establiments comercials? Són algunes de les qüestions que es tractaran al seminari “Xarxes Socials: funcionalitats i recursos”, que impartiran les social media mànagers de l’Agència Boxcom Noelia Platero i Marina Sánchez

La sessió tindrà lloc el dimecres 6 d’octubre de 15h a 16.30h a la seu d’Ignova Empresa, i també es podrà seguir en format virtual. Tant per assistir-hi presencialment com virtualment, cal confirmació prèvia d’assistència a la web micod.cat. Per a més informació es pot contactar amb el correu comerc@micod.cat .

 Digitalcommerce Conca

Digitalcommerce Conca és un ambiciós projecte de digitalització del comerç local que s’emmarca en el pla de suport al comerç de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena finançat amb 250.000 euros per la Diputació de Barcelona.  El projecte ajuda de manera personalitzada a quaranta comerços a digitalitzar-se, i també ofereix cada mes seminaris grupals de formació transversal en l’àmbit de la comunicació i la digitalització oberts a tots els establiments comercials.