Cerveses artesanes, música i molt bon ambient a l'Espelt

L’11a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de l’Espelt, organitzada per l’associació d’amics de la cervesa artesana La Bromera, va ser tot un èxit. Dissabte 23 l’Espelt es va omplir de cervesa artesana, productes de proximitat, música i molt bon ambient. 

La Fira un any més es va celebrar al bell mig del poble de l’Espelt, d’11 del matí a la 12 de la nit, amb música, foodtrucks, productes de proximitat i 17 espais de cervesers.

Les cerveses participants van ser La Bromera, Cervesa Artesana Brebel, La Canetenca, Espina de Ferro, Màger Cervesa Artesanal, The Antipatiks Cervesa Artesana, La Montbuien-K, Kibus Craft Beer Masters, Kom Beer, St Rock Cervesa Artesana, Cervesa Artesana Comic Beer, Cervesa artesana Rústica Bufona, La Lenta Brewing, Cervesa artesana The Goover, Els Minairons, Cerveses L’Escumatent i Rec Brew.

La música va ser present durant la jornada, i es va poder gaudir de dos concerts per als més joves i pels més grans. A dos quarts de 8 del vespre el públic va poder gaudir de l’actuació de Pascual i els Desnatats, i a les 10 de la nit, Disco 54.

Aquesta 11a edició ha comptat amb la col·laboració l’Associació Cultural Centre de L’Espelt, Pons Solucions Gràfiques, i-enginy Gestió i serveis d’instal·lacions, Mapamundi Produccions i l’Ajuntament d’Òdena.

L’organització fa un balanç molt positiu de l’edició d’enguany, havent aconseguit una molt bona participació.