Arriba la 25a edició de les Nits Culturals de Sant Pere Sallavinera, amb el suport de la Diputació de Barcelona

Torna una nova edició, la número 25, de les Nits Culturals de Sant Pere Sallavinera que tindrà lloc els propers dies 1 i 2 de juliol al municipi anoienc. Una edició especialment important després que les dues darreres no s’hagin pogut portat a terme degut a la pandèmia de la Covid19. El certamen, organitzat per l’Associació Nits Culturals de Sant Pere Sallavinera i de referència a la comarca, està dedicat a la difusió de la música clàssica adreçada a tots els públics i per a totes les edats i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Els espectacles previstos per enguany començaran aquest divendres, a les 22 hores, amb la proposta “Te Deum” i “Musicals” amb Albert Guinovart al piano, acompanyat de la polifònica de Puig-reig, el cor de cambra de l’Auditori “Enric Granados” de Lleida, Òscar Castellà a l’orgue, Mireia Dolç com a soprano i el tenor Miquel Cobos, sota la direcció de Xavier Puig i Emmanuel Niubó.

El dissabte, a les 18 hores, hi haurà concerts per a infants amb l’espectacle “Bombolles de Paper” de la companyia Múcab Dans. I a la nit, a les 22 hores, arribarà el Trio Fortuny amb Joel Bardolet (violí), Pau Codina (violoncel) i Marc Heredia (piano).

Les dues sessions de nit tindran un comentari introductori del poeta Miquel Desclot i se celebraran a l'aire lliure, a la plaça Major del poble. L’espectacle infantil se celebrarà al local social de la localitat.

Podeu consultar amb detall tota la programació en el següent enllaç