La Mostra torna a omplir d'espectacles familiars els carrers d'Igualada

La 34a Mostra d'Igualada, la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics, programa una trentena d’espectacles de companyies d’arreu, entre el 30 de març i el 2 d’abril, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Després de les darreres edicions reduïdes per la pandèmia, la mostra recupera enguany la plena normalitat amb el retorn de les funcions a l’espai públic com a gran escenari dels espectacles gratuïts. Les actuacions tindran lloc als tradicionals indrets de la ciutat com la plaça de l'Ajuntament, la plaça de Cal Font i el Parc Central, a més de la plaça del Rei com a novetat; mentre que les funcions de pagament seran al Teatre Municipal Ateneu, Teatre de l'Aurora, L'Escorxador i Can Papaseit, entre altres.

Programació multidisciplinar i espai professional

La programació d’enguany presenta 30 espectacles, entre 21 produccions catalanes, set d'estatals i dues d'internacionals, amb cinc estrenes absolutes i tres a Catalunya. Entre els espectacles teatrals destaquen “Cry Babies” de The Followers, a la manera de fals documental sobre la relació entre l’educació, la societat i la violència; “Les petites coses” de la companyia de les Illes Balears La Mecànica, on els adults lluiten per ser un model davant la sinceritat dels més petits; “L’arbre del Teneré” de la companyia valenciana La Negra, sobre el record que conserven els arbres de quan el desert estava ple de vida; o el nou espectacle de petit format de Guillem Albà, “Ma solitud”.

La Mostra també presenta una àmplia oferta de propostes de dansa, circ, música i instal·lacions, i manté l’activitat professional a la llotja del Museu de la Pell com a punt de trobada de companyies, programadors del sector del teatre familiar.