La 1a Festa Intercultural d'Òdena reuneix 300 persones que comparteixen cultura i cuina

Hi van tenir lloc 10 espectacles, amb música, balls, teatre, poesia i un sopar de germanor

L’Ajuntament d’Òdena, amb al col·laboració de la Diputació de Barcelona, va organitzar dissabte 23 de juliol la 1a Festa Intercultural del municipi, recuperant l’esperit de les festes multiculturals que van tenir lloc la primera dècada del segle.
 
L’objectiu de la Festa és mostrar la diversitat d’expressions culturals i culinàries dels veïns del municipi, amb la participació entre d’altres de la comunitat colombiana, de l’equatoriana, de la comissió jove i de pubillatge, i els joves migrants no acompanyats del centre d’acollida de Ca n’Aguilera. Així, el municipi va poder gaudir i compartir la diversitat cultural a través d’estands, 10 espectacles, concerts, karaoke, balls de sevillanes, de castanyoles i de Bollywood, una obra de teatre, un fòrum sobre el racisme, la lectura d’un mateix poema en 9 llengües i un sopar de germanor.
 
Des de l’organització de l’acte valoren positivament aquesta primera edició de la festa, amb aspectes a millorar com els horaris. També consideren que aquesta festa pot servir per interpel·lar i mostrar als joves de ca n’Aguilera la diversitat intercultural d’Òdena