Aquest divendres arrenca la campanya iBons a través de la qual es poden adquirir bons de 10 euros per 6 euros de cost

A la campanya ja s’hi han adherit més de 70 comerços d’Igualada i en els pròxims dies seguiran adherint-se d’altres
 
 

A partir d’aquest divendres 29 d’octubre es posarà en marxa la campanya iBons de promoció del comerç de la ciutat organitzada per Comerç Igualada de l’Ajuntament d’Igualada. Concretament, des d’aquest divendres 29 ja es poden bescanviar els bons als més de 70 comerços de la ciutat que s’han adherit a la campanya.

Els negocis que poden participar en aquesta campanya són comerços minoristes, restauració, agències de viatges i serveis de reparació de teixits o electrodomèstics. A la web ibonsigualada.cat es pot consultar la llista actualitzada de comerços adherits. A més, es senyalitzarà tots els establiments adherits amb la imatge de la campanya a l’entrada del seu establiment per facilitar així la seva visualització.

La campanya iBons funciona a través de la compra de bons que el consumidor es descarrega a través de l’aplicació o la web ibonsigualada.cat. El preu del bo és de 10 euros, dels quals el ciutadà només paga 6 euros i els 4 restants els subvenciona l’Ajuntament. Cada persona pot adquirir fins a 5 bons per gaudir d’un descompte total de 20 euros. Es podran utilitzar fins al 12 de desembre i comprar fins a exhaurir existències, només cal ser major de 16 anys i estar empadronat a Igualada.

En total, s’han emès bons per un valor total de 70.000 euros, dels quals, cada comerç pot disposar d’un màxim de 2.500 euros en bons. L’impacte econòmic total de campanya és de 175.000 €; 70.000 €, la inversió feta per l’Ajuntament.

L’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, aconsegueix amb aquesta iniciativa fomentar la compra en el comerç local, és aquesta una altra eina per a la dinamització del comerç de la ciutat, un dels sectors més afectats per la situació de pandèmia provocada per la Covid-19. El regidor de comerç, Jordi Marcè, encoratja a tothom a participar de la campanya “tant comerços com ciutadans, tots  hi guanyem”.

La campanya compta amb el suport de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació d’Igualada i amb la col·laboració de les associacions de comerços de la ciutat; Igualada Comerç, Nou Centre i Mercat de la Masuca.