Pieradegusta torna a formar part del menú d'activitats del municipi

La proposta lúdica i gastronòmica recupera l’estructura prèvia a la pandèmia

La fira Pieradegusta torna un any més a Piera farcit d’activitats gastronòmiques i infantils amb la voluntat d’oferir a la ciutadania una jornada lúdica per a tota la família i conèixer de primera mà els productes de la xarxa de restauració local i dels cellers de la zona.

Enguany, la trobada arrencarà el pròxim dissabte 24 de setembre al migdia amb un acte inaugural amb la presència de les autoritats municipals i s’allargarà durant tot el cap de setmana. Després de la inauguració, començarà el ventall d’actes del Pieradegusta 2022, amb activitats per a la canalla, concerts, tasts gastronòmics i vinícoles, conta-contes, caves ancestrals i música amb Queralt Albinyana i DJ. Durant dissabte, també es desenvoluparà un taller de cuina per a infants, una sessió de contes de la mà de la narradora Mónica Torra i un berenar a càrrec del Molí de cal nasi i de la pastisseria JM Mora.

La segona jornada començarà al matí amb un esmorzar amb raïm i cava, que donarà pas a una zona d’estands de degustació que estarà disponible fins a l’hora de dinar. Complementaran el dia un espai de maridatge de música i cava amb la participació de l’Aula Municipal de Música i un vermut musical conduït pel conjunt melòdic Djangolé.

Podeu consultar la programació de la fira al document adjuntat en aquesta mateixa pàgina.