Els Punts d'Informació Turística de l'Anoia visiten Veciana i Sant Martí Sesgueioles

La sortida serveix perquè els responsables dels punts PIT coneguin millor el territori, amb l’objectiu de promocionar-lo entre els visitants.

El passat dimecres, 9 de novembre, va tenir lloc una nova sessió de formació per a les empreses de l'Anoia adherides al programa Punts d'Informació Turística (PIT), impulsat per la Diputació de Barcelona i gestionat des del Consell Comarcal de l’Anoia. 

En aquesta ocasió, la sessió va ser una visita de coneixement al territori, concretament a Segur de Veciana i a Sant Martí Sesgueioles. Els assistents van participar d’una visita guiada al castell, per veure els darrers treballs de restauració, el centre de recepció de visitants del castell i conèixer la seva història. Seguidament, es van desplaçar fins a Sant Martí Sesgueioles on van passejar pel nucli per descobrir-ne els seus atractius. 

La jornada va comptar amb una trentena d’empreses PIT. Totes elles són empreses procedents del sector de la restauració, l’allotjament, les activitats turístiques, l’administració, empreses de turisme actiu, patrimoni i museus.

El programa PIT té com a objectiu dotar els equipaments turístics d’informació i coneixements dels atractius i l’oferta turística del territori per aquest motiu el programa contempla al llarg de l’any realitzar diferents sessions de formació, visites de coneixement al territori i sessions de treball entre agents amb l’objectiu d’estar preparats per oferir informació i assessorament de qualitat a turistes i visitants.