17 productors de proximitat participaran diumenge en la primera Mostra de Productors del Parc Agrari de la Conca d'Òdena

Hi haurà xerrades, venda de productes i s’hi podrancomprar tiquets que permetran gaudir de les degustacions que oferiran els productors del territori

L’Associació de Productors del Parc Agrari de la Conca d’Òdena organitza aquest diumenge, 24 d’octubre, la 1a Mostra de productors del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, a la plaça Major del nucli antic de Santa Margarida de Montbui. La iniciativa l’organitzen aquesta associació i l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, amb la col·laboració del Parc Agrari, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Xarxa de Productes de la Terra.

Durant tot el matí, de 9:30 a 14h, els assistents podran comprar tiquets per consumir productes de la Conca d’Òdena a la fira i conèixer així els productes del Parc Agrari. També hi podran comprar els productes que els oferiran els 17 productors del territori que hi participaran. 

Pel que fa a les xerrades, de 10:30 a 11:30h es podrà seguir “L’elaboració artesanal de cervesa a partir de cereal propi”, a càrrec d’Albert Urgell, de cerveses Naris de La Panadella, seguida d’una altra amb el títol “Com aprofitar l’aigua en ambients de secà? Microtopografia i línies clau”, amb Manel Badia. La Mostra s’acabarà amb un vermut musical i el concert del músic folk i pastor Miguel Díaz.

L’Associació de Productors de la Conca d’Òdena és un dels quatre nodes que formen el Parc Agrari de la Conca d'Òdena, juntament amb la restauració i el comerç, el sector turístic i l’administració local.