5a Fira Gastronòmica i Cursa dels Salts d'Aigua de Cabrera d'Anoia

El proper dissabte 18 de setembre arriba la cinquena edició de la Cursa de muntanya dels Salts d’Aigua i el TastaCabrera, un dia d’esport i gastronomia que ens permetrà conèixer i gaudir de l’entorn de les Valls de l’Anoia i realitzar el recorregut íntegre de la ruta dels salts d’aigua a més de degustar els millors vins i menjars del municipi.
Per cinquè any, l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia organitza aquest esdeveniment que té per objectiu oferir una oferta de qualitat per tots aquells que vulguin practicar esport alhora que gaudeixen de la gastronomia de la zona amb la Fira TastaCabrera i diverses activitats per a tots els públics.

A les 9:00h del matí es donarà el tret de sortida de la cursa a la Plaça Canaletes i al seguit d’activitats infantils i familiar programades, així com la Fira.


Les inscripcions a la cursa es poden realitzar a través de la web www.saltsdaiguacabreradanoia.cat.


La Fira Gastronòmica TastaCabrera oferirà degustacions dels millors vins i menjars del municipi de 10 a 14 hores a la Plaça de Canaletes amb la participació dels cellers i la cuina de Cabrera d’Anoia. Una oportunitat per degustar els vins de Can Feixes i Mas dels Clavers, dos dels principals exponents vitivinícoles de la comarca de l’Anoia. També es podran tastar els millors plats de tots els bars i restaurants del municipi. Les degustacions i la copa de degustació es podran comprar el mateix dia en l’estand habilitat.