6a Edició TastaCabrera i 1a Edició Cicloturista de Cabrera d'Anoia

El proper dissabte 14 de maig, arriba la 6a edició del TastaCabrera i la 1a edició Cicloturista de Cabrera d’Anoia, un dia d’esport i gastronomia que ens permetrà conèixer i gaudir de l’entorn de les Valls de l’Anoia a més de degustar els millors vins i menjars del municipi.

Per sisè any, l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia organitza aquest esdeveniment que té per objectiu oferir una oferta de qualitat per tots aquells que vulguin practicar esport alhora que gaudeixen de la gastronomia de la zona amb la Fira TastaCabrera i diverses activitats per a tots els públics.

A les 9:00h del matí es donarà el tret de sortida de la cursa cicloturista a la Plaça Canaletes, la qual comptarà amb un recorregut pel territori de Cabrera d’Anoia, passant pels millors espais naturals del terme.

La inscripció a la cursa és gratuïta i s’ha de realitzar abans del 12/05/2022 a través del correu electrònic cabrerai@diba.cat o trucant al 937749017.

La Fira Gastronòmica TastaCabrera oferirà degustacions dels millors vins i menjars del municipi de 10 a 14 hores a la Plaça de Canaletes amb la participació dels cellers i la cuina de Cabrera d’Anoia. Les degustacions i la copa de degustació es podran comprar el mateix dia en l’estand habilitat.