Jorba celebra Sant Isidre amb una caminada popular de pujada al castell

Es podrà visitar el castell per primer cop des que s’ha acabat la 2a fase de restauració

L’Ajuntament de Jorba, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de l’empresa Tradebe, ha organitzat dos caps de setmana de celebracions al voltant de Sant Isidre. Dissabte 14 començarà la festa amb el repic de campanes i la missa en honor de Sant Isidre a les 19.30 h.

L’endemà a primera hora, començarà la caminada de pujada al castell de Jorba. La sortida serà a les 9 del matí i la caminada fins allà comptarà amb l’amenització de l’associació de violes de Catalunya. A les 9.30 h es farà la primera visita guiada del castell després de la segona fase de restauració. Després, a les 10.15 h, es repartiran entrepans a tots aquells qui s’hagin inscrit abans de divendres dia 13. Després, a les 11 h la caminada popular seguirà fins a la bandera. La jornada acabarà al migdia, amb el concert de la coral juvenil Xalest a la plaça de la Font a les 13 h, seguit de l’arrossada popular a les 14 h, a la pista de l’escola Guerau de Jorba, per a la qual també cal inscripció prèvia i tindrà un preu de 8 euros.

L’última de les activitats serà el cap de setmana següent, aprofitant la capvuitada del sant. Diumenge dia 22 de 12 a 15 h el jovent de Jorba han organitzat un vermut musical a la pista de l’escola Guerau de Jorba