Festa del Timbaler del Bruc 2023

A punt per celebrar la XXII Festa del Timbaler amb les representacions teatrals dels veïns i veïnes

El cap de setmana del 3 i 4 de juny de 2023, El Bruc celebrarà la XXII  Festa del Timbaler del Bruc, una festa que recrea i commemora les Batalles del Bruc que van enfrontar l’exèrcit napoleònic amb les tropes catalanes i els sometents locals els dies 6 i 14 de juny de 1808

Un any més el poble del Bruc serà una festa plena d’activitats, representacions teatrals al carrer i una fira de productes i artesania local el primer cap de setmana de juny. El nucli antic de la Parròquia i els carrers principals s’ompliran de veïns i veïnes aficionats al teatre que representaran sis escenes dels fets històrics ocorreguts al Peudemont de Montserrat i al Coll de Can Maçana a principis del segle XIX.

Tota la jornada s’amenitzarà amb diferents bandes amb bombos i tambors que recorreran els carrers del Bruc. Hi haurà activitats per a nens i nenes, visites i exposicions, esmorzar, dinar  i sopar de germanor, i molt més... Tot aquest cap de setmana intens es podrà maridar amb productes locals que trobareu a la Taverna del Sometent  i als diferents restaurants del Bruc.

Durant el cap de setmana també es faran dos actes institucionals amb l’ofrena floral als Herois del Bruc i al Timbaler, a on tindrà lloc la celebració de la 10a Edició dels Premis del Timbaler d’Honor. El diumenge al matí, gaudirem de la desfilada pel centre del poble dels grups de recreació històrica i teatrals i amb l’assistència de nens i adults que porten el nom de Bruc.

El poble del Bruc us convida a viure de prop l’esdeveniment festiu més important de l’any!

Consulta la regularització de trànsit i aparcament en aquest dies de celebració aquí

T’hi esperem!