La Consellera de Cultura, Natàlia Garriga, visita Capellades

Aquest dijous la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga, ha fet una visita a dues de les infraestructures culturals de la vila per coneixe’n de primera mà les necessitats.

Primer l’alcalde de Capellades, Salvador Vives, acompanyat dels regidors de Cultura, Àngel Soteras, i d’Educació, Susana Moreno, han rebut la consellera a l’Abric Romaní de Capellades. Garriga ha pogut veure les excavacions i escoltar les explicacions dels investigadors de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social  (IPHES), Josep Vallverdú i Palmira Saladié.

A la visita també hi ha participat el director de cultura a la Catalunya Central, Francesc Serra.

L’alcalde ha explicat com des del 1988 fins al 2009 s’havien invertit uns 2 milions d’euros i des d'aleshores, per qüestions diverses ha estat parat, fins el 2020 que s'ha tornat a reiniciar amb la il·luminació. Vives, ha manifestat també que un dels objectius del govern actual és acabar-ho definitivament i obrir el més aviat possible.

A banda de veure l’Abric Romaní i la Cinglera, la consellera també ha pogut visitar el Teatre La Lliga, on el president de l’entitat, Pep Vallès, els ha rebut per explicar les reformes que hi calen per adequar-se a les necessitats tècniques actuals.