Capellades recupera el Saló de la Infància

Del 28 al 31 de desembre Capellades ha viscut una nova edició del Saló de la Infància, suspesa i modificada des de la pandèmia. 

Aquesta recuperació explicaria l’èxit de participació, que en els dos primers dies de Saló va esgotar el total d’entrades previstes, sumant un total de més de mil assistents. El Saló ha estat organitzat per l’Ajuntament de Capellades, en col·laboració amb Xarxa Capellades.

Les activitats previstes han estat prou ben acceptades en un pavelló poliesportiu decorat i adaptat a la selva, el tema escollit per dinamitzar les propostes. Cal destacar també l’assistència d’un públic força variat, fins i tot de joves adolescents que també han volgut gaudir de l’espai i les activitats.

El Saló ha comptat novament amb la col·laboració d’entitats com per exemple els Gegantets de Capellades que hi van anar per ensenyar a portar les figures del Capelló i la Miramar. També l’escola de dansa Dance&Fun va preparar una actuació especial que es va fer al teatre La Lliga, amb la música del Trencanous.

Igual que en anteriors edicions l’entrada ha tingut bonificació al presentar tiquets de compra a botigues adherides a Capellades Comerç.