Zoom Festival

El Festival de Ficció televisiva d’Igualada és el primer i únic certamen dedicat a aquest gènere a nivell europeu que se celebra a l’estat espanyol. Durant cinc dies, la ciutat d’Igualada (Barcelona- Anoia) acull projeccions a concurs, ficció televisiva, debats, curtmetratges, premis i convidats i professionals del sector de la petita pantalla.

A les habituals produccions televisives de Catalunya, Espanya i Europa, s’hi afegeixen ficcions procedents d’arreu del món que doten al festival d’una perspectiva més àmplia, diversa i global.

La XXa edició del Zoom Festival se celebrarà del 22 al 27 de novembre, a Igualada (Barcelona). Una vegada més, el Teatre Municipal l’Ateneu serà el centre de l’activitat del festival, oferint els actes d’inauguració i clausura, així com les projeccions de la secció oficial.

Seguint la voluntat de l’anterior edició, es donarà especial pes al contingut per a públic més jove amb la incorporació de diverses plataformes tecnològiques i una nova categoria de videojocs a la Secció Oficial.

Llegiu-ne més a la seva web: www.zoomfestival.org