Aquest dissabte, 11a Fira de la Cervesa Artesana de l'Espelt

Aquest dissabte 23 de setembre tindrà lloc la 11a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de l’Espelt, organitzada per l’associació d’amics de la cervesa artesana La Bromera.

La Fira, que un any més se celebrarà al bell mig del poble de l’Espelt, donarà el tret de sortida a les 11 del matí i acabarà a la 12 de la nit amb música, foodtrucks, productes de proximitat i 17 espais de cervesers.

Les cerveses participants seran La Bromera, Cervesa Artesana Brebel, La Canetenca, Espina de Ferro, Màger Cervesa Artesanal, The Antipatiks Cervesa Artesana, La Montbuien-K, Kibus Craft Beer Masters, Kom Beer, St Rock Cervesa Artesana, Cervesa Artesana Comic Beer, Cervesa artesana Rústica Bufona, La Lenta Brewing, Cervesa artesana The Goover, Els Minairons, Cerveses L’Escumatent i Rec Brew.

Pel que fa als concerts, a dos quarts de 8 del vespre tindrà lloc l’actuació de Pascual i els Desnatats, i a les 10 de la nit, Disco 54.

Aquesta 11a edició compta amb la col·laboració l’Associació Cultural Centre de L’Espelt, Pons Solucions Gràfiques, i-enginy Gestió i serveis d’instal·lacions, Mapamundi Produccions i l’Ajuntament d’Òdena.