Capellades a punt per celebrar la Festa Major d'Hivern, Santa Dorotea

Just tanquem les festes de Nadal i el calendari ja ens avisa que en menys d’un mes ens arribarà la Festa Major d’Hivern, per Santa Dorotea.

Per això s'ha preparat una celebració amb propostes variades per als diferents públics, que es duran a terme des d’uns quants dies abans.

Teatre escolar, cinema, música en directe, teatre familiar i concert d’orgue després de l’ofici de Festa Major a l’església de Santa Maria de Capellades.

Cal destacar el concert d’Anna Andreu, qui ja va actuar a Capellades formant part de Calido Home. Ara, amb una proposta  molt delicada i intimista, arribarà acompanyada per Marina Arrufat, en una col·laboració amb Ferran Palau. Les entrades s’ha posat a la venda a entrapolis.com

La regidora de Festes, Susana Moreno, destaca com “la celebració de la festa major d’hivern d’aquest any ve determinada pel fet que Santa Dorotea, el dia festiu local, sigui un dilluns. Així hem concentrat gran part de les propostes aprofitant el cap de setmana i la gran activitat que normalment hi ha a Capellades”.