Torna el Festival Paisatges Barcelona per descobrir la natura i la gastronomia de l'Anoia, el Bages, el Moianès i Osona

Els caps de setmana del mes de juny arriben plens de propostes per a tots els públics amb el Festival Paisatges Barcelona, organitzat per la Diputació de Barcelona i els consells comarcals de l’Anoia, el Bages, el Moianès i Osona, amb la participació de divuit empreses turístiques d’aquestes comarques. 

La cita, que tindrà lloc tots els caps de setmana del 3 al 25 de juny, oferirà activitats guiades per empreses locals que permetran descobrir els paisatges de primavera de les comarques que integren la marca turística de Paisatges Barcelona.

Activitats a peu, en bicicleta, ioga, visites culturals, jocs i tastos de productes locals i de vins… l’oferta, pensada per a tots els públics, permetrà descobrir un entorn natural i cultural molt a prop de casa.

Programa i entrades al blog de “Barcelona és molt més” de la Diputació de Barcelona:

Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) números 12 “Consum i producció responsables”, 4 “Educació de qualitat”, 11 “Ciutats i comunitats sostenibles”. Els 17 ODS van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l’agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests ODS.