Aquest diumenge el Festival d'Orgue ens portarà els joves talents de l'ESMUC

Precisament així es titula aquest segon recital de la 8a. edició del Festival Internacional d’Orgue de Capellades: “Joves talents de l’ESMUC”.

A les 6 de la tarda i a l’església de Santa Maria de Capellades es farà aquest concert d’estudiants d’orgue de l’Escola  Superior de Música de Catalunya, on podrem escoltar Berenguer Montserrat Robert i Jaime González-Sierra Moreno interpretant Nicolas de Grigny, el “Praeludium et Fuga in E, BWV 566”, i el “Praeludium et Fuga in g, BWV 542” de Johann Sebastian Bach i a Maurice Duruflé amb el “Prélude, Adagio et choral Variés sur le thème de Veni Creator, op 4”.

Berenguer Montserrat Robert, nascut a Vilafranca el 1995, ha iniciat estudis d’orgue amb Jonatan Carbó i actualment és sota el mestratge d’Òscar Candendo, en el darrer curs dels estudis superiors d’orgue a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Col·labora activament en la recuperació del patrimoni organístic i litúrgic de compositors locals i és cofundador de l’Associació d’Amics dels Orgues de Vilafranca, dedicada a la conservació dels instruments de la zona i a la divulgació de la música per a orgue.

Per la seva part, Jaime González-Sierra Moreno és nascut a Madrid i format a l’Escolania del Real Monasterio de San Lorenzo de El Escorial. Actualment és organista de la Basílica Pontifícia de Sant Miguel a Madrid i al mateix temps cursa el Grau superior d’orgue a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb els mestres Óscar Candendo (orgue) i Juan de la Rubia (improvisació).