Diumenge 7 de novembre es realitzarà la 3a edició de “L'Anoia en marxa contra el càncer”

L’Associació Contra el Càncer a l’Anoia organitza aquesta Cursa i Caminada solidària per recaptar fons per la investigació i suport a les persones afectades
 
El GHITA col.labora en aquesta nova edició
 

Aquest proper 7 de novembre es durà a terme la 3a Cursa i Caminada solidària “L’Anoia en marxa contra el càncer”. La sortida es farà des de l’Estadi Atlètic d’Igualada a les 10 del matí.

La cursa és de caràcter solidari i els 10 euros de la inscripció, que inclou samarreta i dorsal, es destinaran a la investigació i suport de les persones i famílies afectades per aquesta malaltia. En la presentació de la cursa, que ha comptat amb la presència de la presidenta de l’entitat a l’Anoia, Esther López, s’ha posat en valor tota la tasca d’informació, acompanyament, formació i suport que es realitza en el Punt Comarcal de l’Associació Contra el Càncer d’Igualada. Un servei que és gratuït i que es finança en part amb les aportacions a actes solidaris com aquesta cursa.

En acabar la cursa i haurà una masterclass de ioga i es sortejaran 30 àpats de restaurants del Gremi d’Hosteleria i Turisme de l’Anoia.

Les inscripcions es poden fer en línia fins el mateix 7 de novembre al web:   https://bit.ly/Anoiaenmarxacontraelcàncer i de forma presencial del 18 d’octubre al 7 de novembre: Associació Contra el Càncer. Punt Comarcal de l’Anoia a la Rambla Nova, 32.

L’Alcalde d’Igualada, Marc Castells, que ha rebut el dorsal número 1 de mans de la presidenta de l’Associació per participar a la cursa ha valorat molt positivament la feina que realitzen durant tot l’any per visibilitzar i donar suport a les persones afectades per aquesta malaltia. Castells ha animat a tothom “a participar d’aquesta cursa que lluita contra una malaltia que ens pot afectar a tots d’una manera o una altra i per la que cal ser més solidaris que mai”.