El GHITA reconegut per la FIHRT en els 30 Anys de la seva Fundació

Sopar dels 30 Anys de la Federació Intercomarcal d'Hostaleria, Restauració i Turisme, la FIHRT, celebrada a les Caves Freixenet.

Aquest passat diumenge, s'ha celebrat a Caves Freixenet el Sopar ofert per la FIHRT, tot celebrant els 30 Anys de l'Entitat.

Prèviament al Sopar, s'ha fet una visita a les Caves Freixenet, i s'han degustat un seguit d'aperitius a peu dret, gentilesa del Càtering Les Alzines, Vermouth Padró, fumats d'Everest Alta Gastronomia, Mallart Artseans Xarcuters i Freixenet.

El Sopar també ha comptat amb la col.laboració de Coca-Cola, Royal Bliss, REPSOL, Arròs Montsià, AFISA, Heineken, S&P ALimentación 2017, JM GESTI Distribucions

L'acte ha estat amenitzat per Enma Fernandez Band, un asidu de les nits estiuenques de L'Hospitalet de l'Infant.

L'Acte ha comptat amb la presència del President de PIMEC,  Antoni Cañete, la Presidenta de la Sectoriald e PIMEC TURISME, Isabel Galobardes, i la Presidenta de PIMEC Terres de l'Ebre, Eli Zapater, i ha estat conduït per la periodista Emma Aixalà.

Durant el Sopar s'han homenatjat els ex-Presidents de l'Entitat, Enric Gené, mort per la COVID l'any passat, i Pere Santos, així com a Inma Bòria, propietària de l'Hotel-Restaurant La Llansola, que enguanya cumpleix 100 anys d'existència, i a PIMEC, pel recolzament a la FIHRT en els darrers 20 anys.

El Sopar ha finalitzat amb un reconeixement als Gremis i Associacions fundadores de l'Entitat, i amb tots els representants dels Gremis i Associacions presents al Sopar, entre elles, el nostre Gremi

Moltes gràcies per celebrar amb nosaltres els 30 Anys de la FIHRT. Esperem que ens continueu acompanyant els propers anys