Escalfant motors per al Mercat Figueter de Capellades

El Segon diumenge de Quaresma Capellades viu el Mercat Figueter. 

Es tracta d’una proposta més que centenària que omple Capellades d’activitats molt variades.

Aquest dissabte i diumenge -4 i 5 de març- s’oferirà  tot un cap de setmana de diferents tipus d’iniciatives que ben segur agradaran moltes persones.

Dissabte es recuperarà dues activitats que han tingut anteriorment molt bona acollida a Capellades: el concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy i l’espai Playmòbil  amb exposició, tallers i jocs. També s’hi afegirà una presentació literària i un sopar musical a La Lliga.

Per al diumenge el programa és molt variat. Tal com destaca el regidor de Promoció Econòmica, Àngel Soteras, “després de la pandèmia podem dir que ara ja és una fira totalment normalitzada. Tornarem a omplir els carrers de decoracions i propostes que serviran per posar en valor el nostre comerç, les entitats i acollir tota la varietat de parades i actuacions que hem organitzat”.

El Mercat Figueter es repartirà per l’habitual circuit de carrers del centre de Capellades, més les exposicions i portes obertes que permetran descobrir dos nous espais: La Cova i el futur restaurant del Parc Prehistòric de Capellades.