El Mercat Figueter de Capellades continua endavant

Es manté la celebració del Mercat Figueter de Capellades per a demà diumenge, tot i que amb alguna modificació a causa de la probabilitat de pluja moderada.

Així, se suspenen les diferents actuacions a l’aire lliure dels grups de infantils de cultura popular (Tastets d’Inculcat) previstes al llarg del matí i l’espectacle de carrer de la Companyia La Tal. Si el temps ho permet, la Banda de l’Escola de Música de Capellades anirà tocant pels carrers de la vila, al matí i al migdia.

Finalment, també l’espai Playmòbil de la plaça sant Miquel i l’espectacle de carrer de l’Always Drinking Marching Band també es reprogramaran més endavant.

L’espectacle familiar a la tarda no será a l’aire lliure, sinó al Teatre La Lliga. La companyia de titelles del Príncep Totilau, amb “El llop ferotge”, substituirà l’espectacle previst inicialment, cancel·lat per Covid dels artistes.

A l’estand de l’Ajuntament a la plaça de Catalunya, després de la inauguració a les 11, ballaran els Gegants i els Gegantets de Capellades si és possible. En aquest mateix acte es lliuraran els premis del concurs de dibuix infantil que ha servit per escollir els vestits nous que portaran els gegantets, el Capelló i la Miramar.

Cal destacar que tot el circuït firal estarà decorat amb diferents muntatges de flors, en la línia de la darrera edició, celebrada ara fa dos anys.

D’altra banda, cal esmentar que s’han afegit al programa inicial dues visites guiades a l’exposició NOSALTRES, que ahir va inaugurar la Taula de Dones i l’Ajuntament de Capellades al Museu Molí Paperer de Capellades. Les visites, que no necessiten reserva prèvia, es faran a les 11:30 i a les 12:30.

No obstant això, les activitats s’aniran adaptant segons l’evolució del temps.