L'Ajuntament de Calaf publica la licitació per a l'explotació del servei de bar de la piscina municipal

Les ofertes es podran presentar fins al dimarts 8 de juny a les 14.00 h
L'Ajuntament de Calaf ha tret a licitació l'explotació del servei de bar de la piscina del municipi. El servei inclou l'obertura i gestió de l'establiment i les tasques necessàries per al bon funcionament de la piscina.

L'adjudicatari o adjudicatària haurà d'assumir les següents tasques: control d'accés a la piscina municipal; venda d'entrades i abonaments; atenció a l'usuari; neteja i manteniment de la zona del bar lavabo, terrasses i zona dels vestuaris; recollida de gandules; servei de bar; i garantir, en la mesura del possible, el bon funcionament de tota la instal·lació.

La durada és per la temporada d'estiu 2021, del 19 de juny al 6 de setembre. El contracte es podrà prorrogar per una temporada més, però la durada màxima de la concessió no podrà superar els dos anys.

Els plecs es poden consultar en aquest enllaç del perfil del contractant de la Seu Electrònica de l'Ajuntament.

Les persones interessades han de demanar cita prèvia al telèfon 938698512 (ext. 1) i presentar l'oferta en format paper. El termini de presentació d'ofertes finalitza el dimarts 8 de juny a les 14.00 h.

L'Ajuntament posa a disposició de les persones interessades el telèfon 659495020 i el correu electrònic munozmad@calaf.cat per qualsevol dubte o aclariment o bé per concertar cita per visitar les instal·lacions.