Igualada amb els Moixiganguers al Concurs de Castells de Tarragona del proper diumenge 2 d'octubre

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha fet una crida aquest dimecres, 14 de setembre, perquè la ciutadania faci costat als Moixiganguers en la seva participació al Concurs de Castells de Tarragona el proper diumenge 2 d’octubre. La colla ha convidat a tots els igualadins, anoiencs i aficionats en general a participar-hi amb ells.

Marc Castells ha felicitat als Moixiganguers per participar un any més al concurs de castells de Tarragona, aquest any en diumenge, el dia “més important i en el què hi participen les colles més importants del nostre país i amb més bons resultats de la temporada”.  Castells ha obert la crida a tota la comarca de l’Anoia i ha animat a tothom a fer suport als Moxiganguers, per aconseguir que “la ciutat i la comarca sigui a Tarragona al costat dels Morats en un espectacle d’alegria, colors i ple de gent amb ganes de fer Castells”. Castells ha dit que el suport d’Igualadins als Moixiganguers el proper diumenge 2 d’octubre ajudarà “a fer grans els castells dels Moixiganguers i a fer gran la ciutat d’Igualada”.

En el seu torn, el President de la colla, Oriol Solà, ha demanat “que el proper 2 d’octubre tothom es posi la camisa morada i que cap quedi a l’armari”. Per la colla, ha explicat, poder participar en el concurs en la diada de diumenge,  representa “un gran mèrit que entomem amb molta il·lusió i que s’ha aconseguit per mèrits propis, després de 28 anys sentim un gran orgull de ser a la plaça en diumenge”. Solà ha demanat que sigui la ciutat la que acompanyi als Moixiganguers al concurs i  ha ampliat la crida a la participació a les entitats, clubs esportius i a la gent que li agraden els castells de tota la comarca.

El Cap de Colla dels Moixiganguers, Jordi Moreno, ha animat a tothom a assistir al Concurs i a participar, també dels assajos que es fan aquest mes de setembre: cada dimecres a les 20h i cada divendres a les 21.30h. Moreno ha dit que “és indispensable el suport i la participació d’igualadins i anoiencs en els assajos i també en el concurs, hem d’arribar a ser, com a mínim, els 500 que vam ser en l’últim concurs”. Diumenge a 2/4 de 7 del matí sortiran els autobusos tothom tindrà una samarreta de la colla i participarà en un dinar popular a la tornada.

Totes aquelles persones que vulguin inscriure’s ho poden fer al web moixiganguers.cat/concurs o en els assajos previs que la colla fa cada dimecres i divendres a Les Cotxeres.