Diumenge, arriba la 17a edició del Duatló Ciutat d'Igualada

Diumenge 15 de gener de 2023 a les 10 h del matí es donarà el tret de sortida a la Duatló Sprint Ciutat d'Igualada. Hi participaran més de 300 atletes d'arreu de Catalunya, per recórrer els 6 km del primer tram de cursa corrent, seguit del tram de bici de 18 km i finalitzar amb el segon tram de córrer de 3 km que completarà la prova. La sortida i arribada, així com totes les transicions, es realitzaran a l'estadi atlètic i el recorregut serà av Angel Guimerà, av. Gaudí, av de la Pietat i pont de Fàtima.

Per 1r any, la jornada també comptarà amb la Duatló infantil de 2 km corrent, seguit de 7 km en bicicleta i finalitzar altra vegada amb 1 km corrent. Es tracta d'una prova gratuïta per la qual no és necessària cap mena d'inscripció prèvia, només ser a l'estadi atlètic d'Igualada a aquella hora, amb vambes esportives, bici i casc.

Ambdues proves estan organitzades pel Club Atlètic Igualada amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada i la col·laboració de la Federació Catalana de Triatló, Petromiralles, Punto Blanco, Joc Net, Carrefour, Cal Lluís i Fruiteria Carme.

La regidora d'esports d'Igualada, Patrícia Illa, explica l'aposta que s'ha fet per aquesta instal·lació en els darrers anys, remodelant-la per fer-la un dels espais referència de l'atletisme del país. A més recorda la posada en marxa el 2018 de la recta coberta que permet la pràctica més especialitzada de l'atletisme sobretot pel que fa als salts i el nou tartà a finals del 2019. "Tot plegat ha permès recuperar els campionats de Catalunya després de moltíssims anys, i sumat a les últimes millores al gimnàs, permeten competicions de tan alt nivell com la Duatló".

Una bona oportunitat per conèixer i gaudir d'una competició d'alt nivell a la nostra ciutat d'Igualada.