Taller de cuina amb degustació a la Biblioteca El Safareig

 

Aquest dilluns s’ha fet a la sala d’actes de la Biblioteca El Safareig un taller de cuina saludable organitzat des de l’Ajuntament de Capellades, en col·laboració amb el col·lectiu Eixarcolant.

Els assistents van veure com es cuinava i després van poder tastar els diferents plats. Durant la sessió es va anar detallant informació sobre els diferents tipus de plantes silvestres, explicant-ne els beneficis i com es pot fer l’aprofitament.

Es va cuinar primer una crema de carxofa amb ortiga i poma; després un carpaccio de remolatxa rostida amb brots tendres silvestres i pinyons tostats; uns crackers d’oli amb herbes silvestres aromàtiques i de postres un flam de garrofa, taronja i ametlla. Idees diferents i de proximitat per aquestes festes que van agradar la vintena d’assistents.

Aquesta és una activitat inclosa dins el Programa de Salut de l’Ajuntament de Capellades, subvencionat per la Diputació de Barcelona.