Obertes les inscripcions per a la 1a edició de la Cursa de les Batalles del Bruc

El Bruc acollirà, el pròxim 3 d'octubre, la primera edició de la Cursa de les Batalles i esdevindrà la cursa més salvatge dins el parc natural de la muntanya de Montserrat. Després d'haver de cancel·lar l'edició del 2020 per la situació de pandèmia, des de l'organització de FEEL SPORTS ens asseguren que serà una cursa que no deixarà indiferent a ningú. Amb un recorregut de 10 km i amb opció a realitzar-lo en carrera de trail o en forma de caminada popular, serà una diada que comptarà amb speaker, DJ, música i esmorzar per a tots els assistents.

La cursa començarà a les 09:30 a la plaça de l'Ajuntament i, la caminada popular, a les 09:50 h. Totes dues es faran amb calaixos de sortida per mantenir les distàncies mínimes de seguretat. S'informarà dies abans de l'hora exacta de sortida de cada participant.

Com no pot ser d'una altra manera, la cursa s'adaptarà a totes les mesures sanitàries que estiguin vigents en el dia de la celebració per garantir la salut de tots els corredors, caminants i voluntaris.

Us convidem a tots i totes a participar en la primera edició d’aquesta cursa tan especial i conèixer una ruta històrica de manera diferent. Us hi esperem!