El Consell Comarcal de l'Anoia promociona el territori, aquesta primavera, en diferents fires de l'àmbit turístic

Amb l’arribada de la primavera i amb suport de la Diputació de Barcelona, la comarca dona a conèixer els seus atractius a Barcelona, Vic i Bilbao

El Consell Comarcal de l’Anoia, mitjançant l’ens Anoia Turisme i amb el suport de la Diputació de Barcelona, està promocionant aquesta primavera el territori en diferents fires de l’àmbit turístic. Aquesta iniciativa de promoció es desenvolupa dins del programa Paisatges de Barcelona, que impulsa l’ens provincial per a la promoció de l’Anoia, el Bages, el Moianès i Osona.

Així doncs, el Consell Comarcal ha estat present, del 10 al 12 de març, al B-Travel celebrat a Fira de Barcelona i, properament, estarà també al Mercat del Ram de Vic, entre els dies 8 i 10 d’abril, i a Expovacaciones, a Bilbao, del 6 al 8 de maig.

El conseller de Turisme, Dani Gutiérrez, destaca que “el fet de promocionar-nos sota la marca ‘Paisatges de Barcelona’ ens atorga un actiu molt rellevant a l’hora d’explicar a fora qui som, on som i allò que podem oferir” i apunta que “el fet d’anar a aquestes tres fires ens permet difondre els atractius de l’Anoia a un públic alhora de l’àmbit català i de proximitat, de l’àmbit estatal i de l’àmbit internacional”. Gutiérrez afegeix que “som una comarca amb paisatges atractius, bona oferta d’allotjament i gastronomia, història, tradició i esdeveniments interessants; en conjunt tenim valors molt favorables per atraure turisme i aquestes fires són uns aparadors privilegiats per donar-nos a conèixer”.

En aquesta mateixa línia d’impuls turístic del territori, el passat mes de gener el Consell Comarcal també va estar present a l’estand de Paisatges de Barcelona a la fira FITUR de Madrid, una de les més rellevants del panorama internacional.