Tot a punt per la 1a Festa Infantil de la Cultura Popular, l'InCulCAT

Capellades acollirà el proper dissabte 21 de maig la primera Festa Infantil de la Cultura Popular, l’InCulCAT.

Durant tot el dia es podrà gaudir amb diferents colles de cultura popular: gegants, dimonis... ompliran Capellades d’actuacions i cercaviles que permetran a grans i petits gaudir i conèixer millor aquest món.

Més de 500 nens i nenes vindran a Capellades amb les seves colles de dimonis, falcons, esbart, gegants, capgrossos i altres elements de cultura popular.

L’activitat començarà a dos quarts d’onze del matí amb la rebuda institucional a la plaça de Verdaguer on seguidament començarà una cercavila fins el Parc de la Bassa, on es farà l’espectacle de benvinguda.

En aquest espai, de dos quarts de 12 a 5 de la tarda, hi haurà tallers de cultura popular, a càrrec de les diferents federacions catalanes. També es farà un mercat de productes relacionats amb el món de la cultura infantil i hi haurà mostres dels diferents grups a l’escenari.

Serà d’aquí on sortirà la cercavila que portarà fins la plaça Catalunya, on a les 6 de la tarda es farà la cloenda amb un espectacle musical i ballades per a nens i nenes.