Anoia Turisme dona a conèixer la comarca a l'estand de la Diputació de Barcelona de la fira Fitur de Madrid

‘Anoia, terra de castells’ és finalista als II Premis Edelweiss que premien el turisme sostenible

Anoia Turisme va estar present els dies 19 i 20 de gener a Fitur, la fira internacional de turisme que va tenir lloc a Madrid, dins de l’estand del projecte Barcelona és Molt Més de la Diputació de Barcelona. L’esdeveniment va servir perquè el Consell Comarcal de l’Anoia pogués reunir-se amb agents públics, com Turisme de la Diputació de Barcelona o l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, però també agents privats, per a donar a conèixer les propostes i projectes d’Anoia Turisme pel que fa a turisme sostenible, turisme ‘slow’ i turisme ubicat en un entorn rural, buscant en tot moment la creació de sinergies amb ells.

El conseller comarcal de Turisme, Daniel Gutiérrez considera “molt positiva la participació de l’Anoia a Fitur, ja que aquesta fira ens ofereix un aparador que no tindríem de cap altra manera i, sobretot, ens permet tenir un contacte directe amb el sector, que ajuda molt al desenvolupament de l’activitat turística a la comarca”.

D’altra banda, un dels projectes d’Anoia Turisme, Anoia, Terra de Castells, va ser un dels finalistes als II Premis Edelweiss, en la categoria de Projecte Inspirador en l’àmbit de l’estat espanyol. Aquests premis, que organitza el Clúster de Turisme Sostenible de l’Aragó, volen reconèixer la tasca de grans projectes dins del turisme sostenible, tant dins com fora d’aquesta comunitat.