Es sortegen els 33 premis de la campanya 'Compra i Descobreix Catalunya'

Consisteixen en estades i experiències turístiques ofertes pels altres municipis participants en la campanya

A Calaf, el sorteig públic es va fer a la plaça dels Arbres durant la revetlla de Sant Joan, mentre s'esperava l'arribada de la Flama del Canigó

 

Durant tot el mes de juny, 31 establiments de Calaf han participat en la campanya 'Compra i Descobreix Catalunya', un projecte col·laboratiu entre administracions locals que té com a objectiu donar suport al petit comerç, i a la vegada, promocionar el turisme local i de proximitat.

 

Per cada compra feta a algun dels establiments col·laboradors, els clients podien omplir una butlleta per entrar en el sorteig d'estades i experiències turístiques arreu de Catalunya ofertes pels altres municipis participants en la campanya. Les propostes inclouen visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l'entorn natural, tastos, nits d'hotel, participar en festes i fires locals, entre altres

El premi que ofereix Calaf consisteix en una jornada cultural i gastronòmica al municipi el 23 de juliol on es podrà fer una visita guiada a "Cal Matrícules", viure una experiència en realitat virtual al Castell de Calaf, gaudir d'un sopar de tapes a la plaça porxada amb motiu del "Tasta la plaça" i rebre un obsequi de l'Ajuntament. 

A Calaf, el sorteig públic dels 33 premis es va dur a terme a la plaça dels Arbres durant la revetlla de Sant Joan, mentre s'esperava l'arribada de la Flama del Canigó. D'entre tots els comerços participants, també se sortejava un premi que va ser per a la botiga Caprici. 

Donat que moltes de les persones guanyadores no van estar presents durant el sorteig, al llarg d'aquesta setmana l'Ajuntament contactarà amb els afortunats i afortunades. Els vals amb els premis s'hauran de recollir al comerç que li va facilitar la butlleta que ha sortit guanyadora.

Podeu consultar les persones guanyadores en aquest llistat.