Igualada acollirà la Fira del Verd Urbà i la Biodiversitat del 24 al 26 d'octubre

La Diputació de Barcelona i l’Ajuntament d’Igualada estan treballant conjuntament en l’organització de la Fira del Verd Urbà i la Biodiversitat. Aquesta primera edició, que se celebrarà a Igualada del 24 al 26 d’octubre, s’impulsa per potenciar la transformació verda dels espais públics dels municipis, plenament alineada amb els objectius de desenvolupament sostenible i amb la qualitat de vida i la salut de la ciutadania.

A la Fira es podrà trobar informació, demostracions i solucions d’àmbits com arboricultura, reg i drenatge, subministrament de plantes, solucions tecnològiques, substrats i encoixinats, control de plagues, productes fitosanitaris i adobs, maquinària, foment de la biodiversitat, murs i terrats verds, bioenginyeria, horts urbans, serveis forestals, educació ambiental, revegetació de talussos i  senyalització.

Així doncs, en un mateix espai es reuniran els professionals, les empreses, els responsables polítics i tècnics i les brigades municipals encarregats de la gestió del verd urbà i la biodiversitat. A més a més dels estands professionals, també tindrà lloc un congrés tècnic paral·lel que permetrà aprofundir en alguns temes comuns a les problemàtiques i a les necessitats dels municipis.