4rt Festivart de Rubió. Festival de les Arts Escèniques de l'Alta Anoia

Màgia, circ, teatre i música estaran presents en la programació de la 4a edició del Festivart, el Festival de les Arts Escèniques de l’Alta Anoia, de Rubió.

La 4a edició del Festivart tindrà lloc dissabte 16 de setembre, i començarà a les cinc de la tarda amb un taller obert a la participació de tothom a càrrec de Tot Circ. Petits i grans podran practicar les diferents habilitats del circ, amb plats voladors, malabars, xanques… de manera lliure.

Seguidament, a dos quarts de set de la tarda tindrà lloc el primer espectacle de la tarda, “Sarau!” de la companyia Príncep Totilau. Es tracta d’un espectacle de titelles per a tots els públics, que segueix l’esperit i l’estètica del món dels Muppets creat per Jim Henson ara fa quaranta anys, combinant-hi l’humor.

A les vuit del vespre, “Obre els ulls”, de Pau Segalès, promet il·lusionar-nos i delectar-nos amb la seva màgia. I finalment, a les nou del vespre, el grup de brass band Always Drinking Marching Band oferiran l’espectacle “El carrer és nostre” amb molt de música i animació, per a fer ballar i divertir a tothom.

Durant la tarda i vespre d’espectacles, la Comissió de Festes de Rubió vendrà nassos solidaris amb els pallassos Pallapupas, per a tothom qui vulgui col·laborar amb la causa i lluir un nas vermell.

 

El Festivart va néixer fa quatre anys amb la voluntat de convertir-se en festival escènic de referència a l’Alta Anoia. Davant l’èxit aconseguit a les primeres edicions, el festival s’ha consolidat al municipi i ha esdevingut una cita anual esperada al calendari de festes de Rubió.

 

Les promotores de la iniciativa van ser dues voluntàries del municipi, Ares Espinós i Sònia Fernández, i davant l’èxit i la voluntat de continuïtat del festival, s’hi ha sumat a l’organització la Comissió de Festes i l’Ajuntament de Rubió, amb el suport de Diputació de Barcelona.