11a Fira de la Cervesa Artesana de l'Espelt

Arriba l’ 11a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de l’Espelt. L’entitat organitzadora és l’associació La Bromera, una associació sense ànim de lucre creada per fomentar la cultura de la cervesa artesana i la seva elaboració. La fira rep al voltant d’unes 3.000 persones al llarg de la jornada, combinant un ambient gastronòmic vinculat bàsicament amb la cervesa amb degustacions i tastos, amb un ambient familiar dins l’entorn rural.

Així mateix, el dia 23 de setembre els amants de la cervesa artesana podran gaudir novament des de les 11:00h fins a les 00:00h de la fira, on hi participen fins a 17 fantàstics cervesers: Cervesa artesana Eighth Sun, Espina de Ferro, Màger, The Antipatiks Cervesa Artesana, La Montbuien-K, La Vella Caravana, Els Minairons, Subversiva, Segarreta, Moska, La Lenta Brewing, Bripau Cerveses Artesanes, L’Escumatent Cerveses, Rec Brew, Cervesa Naris, Rústica Bufona i la Bromera.

Durant tot el dia es podrà guadir de la gran varietat de cerveses, de diversos foodtrucks de menjar, i música.

Us animem a seguir-ne les novetats a través de la web i les xarxes socials de La Bromera però sobretot a anar-hi i gaudir de l’esdeveniment.

 

 

Data: 23/09/2023



https://www.labromera.cat/