Diversos productors del Parc Agrari de la Conca obren aquest cap de setmana les portes de casa seva

Visites, degustacions i experiències per conèixer els productes i productors del Parc Agrari

Aquest cap de setmana, 6 i 7 de novembre els productors del Parc Agrari de la Conca obren les portes de casa seva perquè puguem conèixer els seus productes i veure d'on surt allò que mengem.

Diversos productors participen en aquesta nova iniciativa organitzada pel Parc Agrari de la Conca, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Xarxa de productes de la Terra, amb l'objectiu de promocionar i donar a conèixer la producció i productors que formen el Parc. En aquesta 1a edició hi participen: Ecomercaderet, Celler Anna Rossell, El Molí de Can Gibert, Associació Aliment Humà, La Naris i Col·lectiu Eixarcolant.

El programa d'activitats serà molt variat i la proposta dependrà de cada productor. En format visita, experiències i degustacions ensenyaran el seu dia a dia, al camp, a la granja, a l'obrador, ... Una gran oportunitat per conèixer a més del treball, els productors i artesans del territori que fan possible que ens arribin els aliments directes, del camp a la taula.

Per participar-hi cal reservar la visita als productors a la web https://parcagrarico.cat/ on també es podrà consultar els horaris i la proposta d’activitat.