Un Mercat Figueter ple d'actes i visitants

Aquest ha estat un intens cap de setmana de propostes variades per gaudir d’un nou Mercat Figueter.

L’activitat va començar dissabte, dedicat al Concurs de Pintura Ràpida i a l’espai Playmòbil on els tallers, l’exposició i els inflables van entretenir moltes famílies tant dissabte com diumenge. Encara dissabte més d’un centenar de persones van assistir a la presentació del llibre “El Paral·lel, fent país” d’Eduard Molner, que va comptar amb l’antropòleg cultural Jordi Castellví i l’actuació de la soprano Begoña Alberdi. Per la nit el restaurant La Lliga es va omplir amb el sopar musical amenitzat per Eva Sabater i Susanna Basart.

Diumenge les propostes van ser musicals, teatrals, florals i de compra. El circuït comercial es va omplir amb les prop de 150 parades i amb les diferents botigues que van obrir portes per mostrar els seus productes i fins i tot fer demostracions en directe. Aquest recorregut es va guarnir amb uns espais florals dedicats a les il·lustradores Roser Capdevila i Pilarín Bayés.

La inauguració amb el consistori capelladí va ser a les 11 i seguidament van ballar els Gegants i els Gegantets de Capellades amb la Banda de l’Escola de Música, que després va tocar diverses vegades durant el matí.

Més música hi hagué a la plaça Verdaguer amb l’actuació de la 087 Quartet que va amenitzar el Vermut que van oferir des de les bodegues J. Torres i Ca l’Emília amb les tapes de La Gamba.

Per la tarda la plaça Sant Jaume va tenir prop de 150 persones gaudint de la xocolatada i l’espectacle familiar “Antipasti!...” de la companyia El que ma queda de teatre.

Seguidament a la plaça Catalunya mentre començaven els gintònics hi havia sonant jazz manouche & swing amb el Kojaks Trio.

Durant tot el dia el sol i la temperatura agradable van acompanyar i això va permetre que moltes persones passegessin i sortissin a gaudir de les propostes i com no, a firar-se!