IGUALADA REFERMA L'APOSTA PEL BTT AMB QUATRE NOVES ACTIVITATS

Igualada té previst organitzar aquesta primavera quatre activitats esportives per mantenir la consideració de ciutat referent en l’àmbit del BTT. Així ho anunciat aquest dimecres la regidora d’Esports, Patricia Illa, que ha indicat que, a banda d’una nova edició de la Volcat, que es disputarà de l’1 al 4 d’abril, també s’instal·larà un circuit permanent, que podrà ser utilitzat per les escoles. L’Ajuntament posarà a la seva disposició les bicicletes perquè l’alumnat pugui practicar el BTT seguint estrictament els protocols de desinfecció. El circuit estarà obert del 24 de març al 7 de maig i per a tot el públic i a partir del 7 d’abril per a les escoles.

La tercera activitat serà la Crono individual Ciutat d’Igualada, que es disputarà el dissabte 24 d’abril a la tarda en un circuït que ha estat utilitzat i dissenyat durant el confinament per esportistes aficionats al btt. I aquell mateix cap de setmana també s’organitzarà el Campionat Social de Biketrial.

Patricia Illa ha destacat que el fet de ser Ciutat Europea de l’Esport 2019 va permetre fer moltes actuacions i inversions en l’àmbit dels equipaments esportius i que aquesta política “és compatible amb la promoció de la pràctica esportiva a l’aire lliure, perquè Igualada també disposa d’espais com el Parc Central, l’Anella Verda o el Kalistènia, i organitzem esdeveniments com la Urban Running o la cursa popular, que l’any passat es va adaptar a un circuit urbà que va ser molt ben acolllit per les escoles”.

PRIMAVERA ESPORTIVA

El Departament d’Esports de l’Ajuntament ha obert inscripcions per a la Primavera Esportiva, una activitat que s’organitza cada any per Setmana Santa perquè els infants puguin practicar diversos esports de manera lúdica i recreativa al complex de les Comes. El programa, que també inclou activitats aquàtiques a la piscina, preveu rotacions diàries de diferents disciplines esportives, amb activitats adaptades al protocol dictaminat pel Procicat.

Les inscripcions es poden fer del 2 al 22 de març a través de la pàgina web www.esportigualada.cat o bé a través del telèfon del Departament d’Esports.